Termeni si conditii

Date Firma:

SC TMT ELECTRONIC ARTS SRL
CUI: 38200901
Reg. Com: J40/15576/2017
Sediu social: Zeicani 9, sector 4, Bucuresti ( NU este punct de lucru, toate produsele se livreaza prin Cargus curier)

Firma neplatitoare de TVA

Preturile afisate sunt finale!

 

GARANTIE

 

• Atentie! Va rugam ca produsele din cateoriile Display si touchscreen sa le testati fara sa indepartati sigiliile si/sau foliile de protectie. Indepartarea acestora duce automat la pierderea GARANTIEI.

Garantia pentru produsele din categoria "Display si touchscreen" atat swap cat si noi este de 90 zile .

Produsele nu beneficiza de garantie in cazul in care se constata ca au fost deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte.

Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Display-uri, Touchscreen-uri, Geam-uri, Benzi si Componente GSM, mentionam ca acestea trebuie sa fie montate intr-un SERVICE GSM AUTORIZAT care va elibera una din urmatoarele: bon fiscal /factura / fisa service  ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

Garantia nu acopera defectele mecanice de orice fel (ciobituri,zgarieturi,etc.)

In cazul returnarii produselor dumneavoastra platiti costul transportului, iar SC TMT ELECTRONIC ARTS restituie contravaloarea acestora sau le inlocuieste la alegerea Dvs. numai dupa verificarea lor. Coletele de retur se expediaza fara ramburs pentru a se constata daca produsele sunt eligibile pentru garantie / retur. Timpul de inlocuire a produselor sau de restituire a contravalorii este de 24-72h de la primirea lor. Returnarea contravalorii produselor se face in cont bancar.

GSMEVO nu acopera costul de montaj al componentelor comercializate in cazul in care acestea se defecteaza pe perioada garantiei sau in cazul in care componentele se monteaza pe telefon fara testarea acestora.

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.pieseiphone.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de SC TMT ELECTRONIC ARTS., se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Ne asumuam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.gsmevo.ro, ale structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.gsmevo.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC TMT ELECTRONIC ARTS si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC TMT ELECTRONIC ARTS si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC TMT ELECTRONIC ARTS a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea EVO TRADE SOLUTIONS SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

SECURITATEA INFORMATIILOR

SC TMT ELECTRONIC ARTS garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC TMT ELECTRONIC ARTS nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.gsmevo.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SC TMT ELECTRONIC ARTS nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

MODALITATEA DE CUMPARARE

Produsele comandate se livreaza conform sectiunii Cum comand afisate pe site-ul www.pieseiphone.ro.